Onderzoekspartners organiseren succesvol symposium

Donderdag 17 februari organiseerden de onderzoekspartners (Fontys Paramedische Hogeschool, Technische Universiteit Eindhoven, RondOm Podotherapeuten en Stofloos) het Symposium ‘Technology Support for Diabetes’. Met in de hoofdrol: De Diabetes Voetencheck app. Het symposium was een groot succes onder de verschillende stakeholders en partners die deze dag aanwezig waren. 

Tijdens het symposium werd er door Ellen Nuijten (directeur RondOm Podotherapeuten) inzicht gegeven over de why, how en wat van de app. Daarna gaf Stijn van Erp (Foresight & Innovation Strategist) een interessante lezing over de toekomst van de gezondheidszorg.  Hierna was het bijna etenstijd, maar voordat iedereen aan tafel kon, gaf Rens Brankaert (Lector at Fontys University of Applied Sciences, Assistant professor University of Technology Eindhoven) een lezing over de de vordering en eerste resultaten van het onderzoek naar de app.

Na het avondeten was het tijd voor een interactieve sessie, waarbij er samen met alle genodigden nagedacht werd over de kansen en uitdagingen t.a.v. de app. Hieruit zijn verschillende interessante inzichten verkregen, welke wellicht gebruikt kunnen worden in het lopende onderzoek. Kortom, een intensieve, maar ook interessante avond! Wij danken alle deelnemers nogmaals voor hun bijdrage. 

Hieronder een korte sfeerimpressie van het symposium: